Bilo da ste na kratkom poslovnom putu ili želite provesti ugodan vikend posvećen otkrivanju onoga što Zagreb ima za ponuditi – Hotel Sliško je uvijek pravi izbor. Zahvaljujući odličnoj lokaciji u centru Zageba, Hotel Sliško je savršeno polazište za upijanje atmosfere grada, za doživljaj njegove pulsirajuće energije, dok Vam ujedno pruža i opuštene trenutke u mekanom dodiru udobnosti. Hotel Sliško Vam nudi doista udoban boravak u savršenom gradskom hotelu u centru Zagreba.

Zahvaljujući našoj centralnoj lokaciji, profesionalnoj usluzi i odličnoj vrijednosti za novac, na što smo posebno ponosni, samo Vas trenutak dijeli od povijesne romantike Gornjeg grada ili od mnogobrojnih poslovnih centara modernog Zagreba.

Bilo da ste u Zagrebu zbog posla ili zbog zabave, ili jednostavno tražite dobar smještaj gjde ćete se dobro naspavati dok boravite u srcu Zagreba, u hotelu Sliško ćete imati priliku doživjeti gostoprimstvo grada Zagreba u najboljem izdanju.

Komfor Sobe

Ako si želite priuštiti dodatan dašak udobrnosti, naše sobe Komfor Vam zasigurno nude više. One su idealan odabir i za poslovne goste i za turiste.

Saznaj više

Standard Sobe

Kada tražite udobno mjesto za odmor, naše standard sobe su svakako najbolja vrijednost za novac. Nude Vam ugodnu i toplu atmosferu...

Saznaj više