Opustite se u našim udobnim sobama

 

Nakon dugog dana prepunog poslovnih aktivnosti ili obilazaka znamenitosti grada Zagreba, opustite se u našim intimnim i udobrnim sobama koje su spremne pružiti Vam doista opuštajuće trenutke u centru grada. U svakoj od naših soba nalazi se iznimno udoban krevet za miran san svakog gosta,  LCD televizor i besplatan bežični prostup internetu.

 Dok uživate u ukusnoj Illy kavi iz našeg Café bara S, zašto si ne biste priuštili tretman za uljepšavanje u Beauty centru Tonus koristeći popust na usluge za goste našeg hotela? Izaberite jedan od opuštajućih tretmana medicinske masaže i revitalizirajte se pod prstima iskusnih maserki.

Naš se hotel nalazi u mirnoj oazi u središtu pulsirajućeg gradskog centra. Zbog toga su sve naše sobe okružene mirom i tišinom. Jednostavno se prepustite i opustite u našim udobnim sobama i uživajte u savršenom mjestu za dobar noćni odmor.

 

Komfor Sobe

Ako si želite priuštiti dodatan dašak udobrnosti, naše sobe Komfor Vam zasigurno nude više. One su idealan odabir i za poslovne goste i za turiste. Sobe su veličine 25m² i mogu biti jednokrevetne, dvokrevetne ili trokrevetne te imaju prostranu i modernu kupoanu s tušem ili kadom.

Budget Sobe

Kada tražite udobno mjesto za odmor, naše standardne sobe su svakako najbolja vrijednost za novac. Sobe Standard nude Vam ugodnu atmosferu te udobrnost i mir u modernom ambijentu. Sobe su veličine 20 m² i mogu biti jednokrevetne, dvokrevetne ili četverokrevetne, a svaka soba ima prostranu kupaonu s tušem ili kadom.