Mi smo gradski obiteljski hotel s devetnaest godina predanog iskustva u ugostiteljstvu. Hotel Sliško raspolaže sa 49 udobnih soba, savršenih za zasluženi odmor nakon cijelog dana ili intenzivnog dana prepunog poslovnih sastanaka.


Naši gosti mogu uživati u jednoj od najboljih centralnih lokacija glavnog grada, samo deset minuta udaljenoj od zagrebačkog glavnog trga - Trga bana Josipa Jelačića i Gornjeg grada.

Većina atrakcija je samo nekoliko minuta udaljena od hotela - pri svakom koraku Vaše šetnje pronaći ćete simpatične kafiće, slastičarnice i restorane koji nude očaravajuće okuse specifične hrvatske kuhinje.
Naš hotel nudi Vam puno više od modernih soba i izvanredne usluge.

 

Puno više od udobnih soba i predane usluge

 

Hotel Sliško je savršen izbor za poslovne ljude, obitelji, individualce i grupe mladih ljudi - idealan izbor za kratko putovanje u Zagreb u trajanju od dva ili tri dana. Pružamo smještaj izvrsne vrijednosti za novac u jednokrevetnim, dvokrevetnim i višekrevetnim spavaćim sobama.


Za doručak nudimo ukusan, svjež i raznolik švedski stol, sve sobe imaju kupoanicu, a ručnici u sobama se mijenjaju svakodnevno. Svaka soba ima LCD televizor, telefon i besplatni bežični pristup internetu, a sve sobe su klimatizirane.


Hotel ima tri terase, potpuno opremljen konferencijski centar s tri dvorane za sastanke, restoran i dobro opremljen café bar. Za goste koji putuju automobilom, osiguravamo parking u podzemnoj garaži.

Odmah sada provjerite dostupnost u hotelu Sliško kako biste na vrijeme izvršili rezervaciju.

Jako se veselimo poželjeti Vam dobrodošlicu u Zagrebu.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite prvi koji će primiti najbolje ponude.