Usluga recepcije 0 - 24h 

Što god da Vas dovodi u Zagreb – posao, zabava ili i jedno i drugo, naš team u Hotelu Sliško je kroz godine rada uspio usavršiti umijeće da Vaš boravak učini nezaboravnim.  Ako se nalazite u srcu glavnog grada Hrvatske i ne znate odakle biste počeli, ograničeni ste s vremenom, a ne želite ništa propustiti- naš team na recepciji stoji vam na raspolaganju 24 sata na dan.

Naši djelatnici su “lokalaci” koji su prepuni znanja o Zagrebu i koji doista mogu reći da dobro poznaju grad. Svi govore engleski jezik, a većina ih govori još jedan strani jezik. Oni Vam mogu ukazati na detalje pri obilasku grada te Vas uputiti u najbolje restorane u gradu, mogu Vam dati savjete na upit, predložiti Vam najpopularnije kulturne manifestacije ili Vam jednostavno pomoći da dodjete na odredište pozivajuću za Vas taksi službu.

Sve što je potrebno je jedan kratki poziv ili još bolje, direktno ih upitajte za savjet. Kao gost našeg hotela imate 24 sata dostupnu službu na recepciji koja će Vam dati sve potrebne informacije i obavijesti dok ste s nama u Zagrebu:

* Objetkivne savjete o mogućnostima putovanja

* Preporuke o najboljim restoranima u Zagrebu

* Mogućnost skladištenja prtljage

* Savjeti o razmjeni valuta 

Što god da odlučite raditi, vidjeti i doživjeti u Zagrebu dok ste s nama u Hotelu Sliško, kontaktirajte naše djelatnike na recepciji - bilo da se radi o složenom zahtjevu ili o najednostavijem pitanju – rado ćemo Vam pomoći.